LEELAVADEE THAI RESTAURANT

LEELAVADEE THAI RESTAURANT Leelavadee Thai Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 502 beoordelingen
2 apr 2020 om 20:15 Heel lekker eten, goed warm. Op tijd geleverd, volgens aangegeven tijd. Wij wonen ook niet al te dichtbij van het resto.
1 apr 2020 om 14:34 Perfect op tijd geleverd ! Eten was nog goed warm.
30 mrt 2020 om 15:31 In time delivery, food was still hot and tasty !!! Recommendable !!
30 mrt 2020 om 7:21 levering 1 uur te laat
29 mrt 2020 om 22:57 Had noedels met kip besteld maar heb wortelen met noedels mogen eten.veeeel stukjes wortelen die me 13€ gekost hebben per portie. Dus hoeft voor mij ni meer. Ik wil waar voor mijn centjes
29 mrt 2020 om 8:12 Meer dan 2u40 min gewacht op de bezorging. Ik was graag vooraf op de hoogte geweest van deze wachttijd. Dan had ik niet besteld
28 mrt 2020 om 22:00 Nornaal gezien geen klachten, deze keer ruim een uur later alsook ontbrak er drank dat bij de bestelling hoorde..
28 mrt 2020 om 10:14 Heel lekker, ruime porties
27 mrt 2020 om 21:40 S middags besteld voor s avonds. We kregen de levering op tijd. Lekker en grote porties. Voor herhaling vatbaar.
27 mrt 2020 om 7:54 The food was good but the delivery took more than two hours. I would expect a call to explain this (to get the option to go and pick it up ourselves) and a little extra to say sorry,but no. The service was bad
23 mrt 2020 om 19:21 Livraison super rapide et nouilles au poulet super Bonnes. C'était la première fois, je recommanderai
23 mrt 2020 om 11:19 Zeer droog, weinig smaak, ik bestel hier niet meer